Download Handboek Succesvol Publiceren op Amazon (Dutch Edition) by Liesbeth Heenk PDF

By Liesbeth Heenk

Handleiding voor uitgeven en promoten van een booklet op Amazon

Uitgeven op Amazon kun je zelf met dit handboek

Het publiceren van een booklet op Amazon is populair vanwege de hoge royalty’s, het in een keer bereiken van een wereldpubliek, en het gebruikersvriendelijke KDP dashboard van Amazon. Je kunt optimaal profiteren van de marketingkracht van deze grootste save ter wereld door je eigen publication op Amazon te plaatsen waardoor het in 245 landen ter wereld te verkrijgen is.

Dit vlot geschreven handboek is praktisch van opzet en geeft je effectieve stap voor stap instructies voor het uitgeven van een Kindle book in eigen beheer.

Welke onderwerpen worden er in dit handboek behandeld?

Welke specifieke elementen moet een book bevatten?

  • Hoe formatteer en converteer ik een record vanuit WORD?
  • Hoe vind ik de beste metadata voor mijn eBook?
  • Hoe zit het met een ISBN-nummer of beveiliging?
  • Hoe regel ik de inkomsten uit royalty's en de belasting?
  • En ... hoe doe ik de boekpromotie?

˃˃˃ Vanwege de enorme concurrentie op de wereldmarkt is ook nergens de competitie heviger

Dat is een uitdaging! Omdat er miljoenen titels op Amazon staan, en er maandelijks vele tienduizenden bijkomen, is het zaak om je boekpromotie serieus aan te pakken. Het heeft geen enkele zin om simpelweg jouw booklet op Amazon te plaatsen. Dan gebeurt er helemaal niets. Een slimme boekpromotie is dus essentieel waarbij er zoveel mogelijk studies moeten worden verkregen. In deze tijd van social facts is het onontbeerlijk om 5-sterren of tenminste 4-sterren recensies voor je book te krijgen. Maar hoe doe je dat op een geoorloofde en prettige manier?

Liesbeth Heenk, de Amazon professional van Nederland, geeft je waardevolle tips op dat gebied. Dit handboek bevat een beproefde methode met veel verschillende technieken voor een hoge score binnen Amazon en zo veel mogelijk downloads. En dan gaat het niet om het gebruik van de sociale media, maar om zaken als de interne promotionele middelen die Amazon aan self-publishing auteurs aanbiedt om van hun booklet een succes te maken. Deze technieken worden door alle best-selling auteurs op Amazon gebruikt en zijn zorgvuldig bestudeerd en toegepast op eBooks van Amsterdam Publishers.

˃˃˃ Voor auteurs die in eigen beheer internationaal willen opereren

Het Handboek Succesvol Publiceren op Amazon is niet alleen geschikt voor iedereen die een boek aan het schrijven is, zoals zzp-ers of ondernemers, maar ook voor ervaren auteurs die graag technieken willen leren om hun e-book optimale zichtbaarheid te geven op Amazon. Het maakt daarbij niet uit of het om fictie of non-fictie gaat. Door de gestructureerde opzet is dit handboek geschikt als naslagwerk.

˃˃˃ Geen tijd, geen zin of 'technically challenged'..?!

Succesvol publiceren op Amazon is qua techniek misschien niet moeilijk, maar het is erg arbeidsintensief. Je moet hier echt de tijd voor vrijmaken, en de kans dat je in de most sensible van je categorie komt en daarmee het predikaat 'bestselling auteur' verdient is niet zo heel groot. Je moet er echt challenging voor werken. Wil je het publiceren toch niet zelf doen? Dan kan Amsterdam Publishers jouw manuscript laten redigeren door local audio system, vormgeven, formatteren in HTML en het voor jou publiceren als e-book en paperback mits de kwaliteit van je werk goed is. Daarnaast wordt ook de boekpromotie voor je verzorgd. Houd dat achter de hand en probeer het eerst zelf!

Ga direct aan de slag met dit Amazon handboek!

Show description

Read or Download Handboek Succesvol Publiceren op Amazon (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

De gele scooter (Dutch Edition)

Spike is woedend. Op zijn vader, die hem een verrader vindt. Op de leraar techniek die hem vanmiddag dwarszat. Op de jongen die de koplamp van zijn scooter kapot heeft gemaakt. En zeker op het meisje dat opeens vlak voor hem op de weg gaat fietsen. Wies schrikt zich rot als ze bijna wordt aangereden door een jongen op een scooter.

Omgaan met kanker (Dutch Edition)

Je leeft je leven en plots note je door een diagnose als kanker helemaal onderuit gehaald. Hoe je het ook draait of keert, je leven verandert grondig. Je kunt niet anders dan erdoor geraakt worden. Dit boek wil hierbij een emotionele handleiding zijn voor jou en je omgeving, over hoe je zo goed mogelijk deze ziekte en alles wat erbij komt kijken kan leren dragen.

De waarheid aan het licht (Dutch Edition)

Dit boek geeft antwoord op alle grote levensvragen. Het brengt de gefragmenteerde kennis over ons universum samen tot één antwoord. Hoe mooi en groots dit antwoord ook is, niet ieder point ervan zal je bevallen. Je kunt dit boek wegleggen, vergeten en je kop in het zand steken. Maar diep vanbinnen wéét je dat het waar is.

Maigret en het dode meisje (Dutch Edition)

N Parijs wordt het lichaam van een meisje gevonden, gekleed in een gehuurde avondjurk. Maigret weet haar identiteit te achterhalen: het is LouiseLaboine uit great. Een paar jaar geleden is ze samen met Jeanine Armenieu naar de Franse hoofdstad gekomen om haar geluk te beproeven. Maarterwijl Jeanine opklom in de excessive society, zakte Louise steeds verder weg in de misère.

Additional resources for Handboek Succesvol Publiceren op Amazon (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Rated 4.98 of 5 – based on 38 votes