Download De Spannende Avonturen Van De Beren Familie (Dutch Edition) by Berendina E. Tolsma PDF

By Berendina E. Tolsma

Dit boek gaat over een beren familie. Moeder en haar twee jongens, Teddy en Beertje. Ze hebben geen vader meer. Waardoor Teddy als de oudste, een geweldige rol speeld. Ze gaan door het leven met geweldige avonturen. Waar in ze van alles delen, lief en leed. Waar tolerantie en vooral recognize belangrijk is. Plus met andere figuren, zo als mensen en andere dieren. Die te samen genieten van het dagelijkse leven. En daar het fijnste van maken met elkaar. Kom op, laat de beren familie, en een ieder die daar in voorkomen in het verhaal. Jullie mee nemen op hun avontuurlijke belevenissen. Heel veel plezier. De Auteur zelf Geboren in 1941 in de oorlog, we hadden niets. Ik had nog niet eens een pop. Om me self toch te kunnen vermaken, maakte ik hele verhalen op. Kroop dan in de huid van de karakters. Als wij van uit university, naar een sprookjes toneel waren geweest. Kwam ik thuis, deed het hele verhaal uit mijn hoofd voordragen bij mijn moeder. Toen ik twaalf was once kreeg ik mijn gitaar, en begon mijn eigen muziek te schrijven. Zong in een Duo, en speelde in de Cabaret. Later Operette. Nu een moeder van four kinderen, en oma van eight klein kinderen. Schilderen is een van mijn grootste hobbys. En verhalen schrijven. Ik wil hier mee zeggen, aan een ieder groot en klein die mijn boeken lezen. Verlies niet het type wat van binnen in je zit. En blijf dromen, wish dromen kunnen uitkomen. Heel veel lees plezier, jullie writer Berendina E Tolsma.

Show description

Read Online or Download De Spannende Avonturen Van De Beren Familie (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

De gele scooter (Dutch Edition)

Spike is woedend. Op zijn vader, die hem een verrader vindt. Op de leraar techniek die hem vanmiddag dwarszat. Op de jongen die de koplamp van zijn scooter kapot heeft gemaakt. En zeker op het meisje dat opeens vlak voor hem op de weg gaat fietsen. Wies schrikt zich rot als ze bijna wordt aangereden door een jongen op een scooter.

Omgaan met kanker (Dutch Edition)

Je leeft je leven en plots observe je door een diagnose als kanker helemaal onderuit gehaald. Hoe je het ook draait of keert, je leven verandert grondig. Je kunt niet anders dan erdoor geraakt worden. Dit boek wil hierbij een emotionele handleiding zijn voor jou en je omgeving, over hoe je zo goed mogelijk deze ziekte en alles wat erbij komt kijken kan leren dragen.

De waarheid aan het licht (Dutch Edition)

Dit boek geeft antwoord op alle grote levensvragen. Het brengt de gefragmenteerde kennis over ons universum samen tot één antwoord. Hoe mooi en groots dit antwoord ook is, niet ieder point ervan zal je bevallen. Je kunt dit boek wegleggen, vergeten en je kop in het zand steken. Maar diep vanbinnen wéét je dat het waar is.

Maigret en het dode meisje (Dutch Edition)

N Parijs wordt het lichaam van een meisje gevonden, gekleed in een gehuurde avondjurk. Maigret weet haar identiteit te achterhalen: het is LouiseLaboine uit great. Een paar jaar geleden is ze samen met Jeanine Armenieu naar de Franse hoofdstad gekomen om haar geluk te beproeven. Maarterwijl Jeanine opklom in de excessive society, zakte Louise steeds verder weg in de misère.

Extra resources for De Spannende Avonturen Van De Beren Familie (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Rated 4.05 of 5 – based on 26 votes